понеділок, 28 лютого 2011 р.

Мезальянс

"Усе частіше чоловіки вибирають старших жінок" - вчула я вчора в радіо. Крім того, це одна з найулюбленіших тем на жіночих форумах. )

Не можу не погодитись. І думаю, у цього явища є декілька причин.

1. Суспільство вже дивиться на такі пари з меншою підозрою.
2. Жінка зараз є більш самодостатня, має більше можливостей вибору.
3. Чоловікові у таких стосунках завжди легше (досвід плюс пункт 1)
4. Жінки у таких стосунках "молодшають", ментально, що є великим плюсом для них самих.

А тепер ближче до тіла.

Так, я заангажована сторона. :)

Мій чоловік молодший на 8 років. Можливо, це спадковість - моя бабуся була старшою від чоловіка на 15. Можливо, це наслідок мого досвіду і вибору.

Дуже багато років тому :))) мені було набагато легше і набагато цікавіше із старшими чоловіками. Мені було настільки добре, що я не уявляла собі спілкування з молодшими. Коли той контингент (друзів і коханців) помолодшав, я навіть не зафіксувала. Дійшло пізніше.

Переворот відбувся, коли я була змушена шукати спілкування будь-якого, а знайшла його у стрийському форумі, а там - багато питань без відповідей. Питань молодих чоловіків.

А там я зрозуміла, що всім потрібне вухо, котрого в них нема вдома. Ті вуха, котрі в них вдома - не для них. Вдома у хлопчиків переважно дівчатка, котрі переважно бажають, аби ними захоплювались. Переважно - безпідставно.

Цей допис - своєрідна відповідь дункану.

Я дуже часто чую, що мій чоловік мене кине, коли знайде молодшу. А я думаю, що він мене кине, коли знайде те, чого йому не вистачає вдома. Якщо перестане вистачати. І вік тут ні до чого. Так само лишити його можу я.

І вік тут ні до чого. Гармонія - ключове слово.

Подібні дописи:



2 коментарі:

Саша сказав...

сподіваюся, твій чоловік зрозумів, шо досяг гармонії :))

un.known сказав...

Я також. :)

Дописати коментар