середу, 13 лютого 2008 р.

Nothing compares to you, сестро...

Ми дуже різні. Зовсім різні. У всьому. Не уявляю, що в мене її нема. Або що замість неї - брат. Я не знаю, що це за почуття, але це не просто любов між сестрами (бо на любов інколи це зовсім не подібне).
Я бажаю собі померти швидше, ніж вона.

Подібні дописи:



2 коментарі:

Анонім сказав...

Майже те саме можу сказати й про свою сестру. Дякую, що вона у мене є :)

Анонім сказав...

"Nothing compares to you,сестро..."З легкістю можу сказати те саме. Пам"ятаєш,колись ти мене спитала чи не замислювалась я деколи над тим,яке би було мати ще одного брата чи сестру,і що би було навіть добре. А я тобі відповіла,що ні.І справа не в тому,що було би погано.Справа в тому,що мені,насправді,ніколи така думка в голову не прийшла.Чому?Незнаю сама.Мабуть ніколи не бракувало того,що між нами існує.А та наша любов,чи як це його назвати,завжди була така величезна,що вистачила би і,справді,на дальших десять братів чи сестер:-)Але їх не треба бо ми маєм одна одну.І незважаючи на те все,що між нами було(ми пройшли багатьма фазами сестринських відносин) ти залишаєшся єдиною моєю Олькою.І я тебе дуже люблю,і навіть коли ти мене страшно нервуєш(бо ми справді дуже різні).А я назавжди буду твоя Джакулька.
І умрєм ми в один день.Я знаю,що чухня...але мені це краще звучить,ніж твоє посліднє речення.Шукала дещо на youtube,і знайшла ось це.Незнаю чому,але слухала,думала про нас і ревіла...как всєгда...
http://pl.youtube.com/watch?v=pmDLR1QYNQY&feature=related

Дописати коментар