неділю, 7 червня 2009 р.

Флюгери


Це - афіша. )))) (Згадала Міська Барбару)

На початку травня прийшлось побувати у Львові, і не просто у Львові, а на фестивалі. і не просто на фестивалі, а на Флюгерах Львова.

Пишу з таким запізненням не тільки через недоступність для мене нету в Україні, але й тому, що слів було забагато. Було багато емоцій.

Я дуже люблю живу музику... а якщо її до того ще й виконують ТАКІ музиканти то починається брак слів. От і зараз не знаю з чого почати.

Спочатку мене заворожив ShockolaD. Насамперед голос Дани Винницької, а потім вже піано Анастасії Литвинюк. Все. Я просто не маю що далі що сказати. Послухайте ShockolaD, нешодавно вийшов альбом "Покоси". Або просто подивіться на профіль гурту.

Потім були поляки. Співали такий собі міський шансон тридцятих років минулого століття. Іншими словами - львівську батярську музику. Побавили.

Потім дуже побавили "Брати блюзу" з Франківська. Місцями це був не зовсім блюз, місцями - зовсім не блюз, але був хороший рок-н-рол. І не дивуюсь. Середній вік виконавця був мабуть ненабагато менший ніж вік мого батька.

А на закінчення суботнього вечора виступив Vlasta Redl Project з Чехії. Я була дуже здивована. Тому, що його знаю як фолкового музиканта. Тому, що просто не чекала...



А в неділю вранці грав Півень. Назва концерту була дуже підходяща:"«Прокидання з Мертвим Півнем». Саме прокидання, бо прагнучі чути і бачити Міська Барбару мусили вставати дуже раненько і багато з них пробуджувались саме коло сцени.

Що сказать...Одна справа - слухати ці пісні в радіо, і зовсім інша - на живому концерті. Багато чого робить енергетика співака, артистичність і пластика. А якщо до вашого улюбленого виконавця приєднається ще така легенда, як Віктор Морозов, то стояти спокійно у вас не буде шансу...

Ми так жили, немов співали джаз...

Душко моя

Oh, my dear Ukraine

Подібні дописи:



3 коментарі:

mastermind сказав...

Цікаво :) Я був на Братах Блюзу, отак буває ... можливо були десь поруч ...

Півнів проспав ... :( ... зате (!) ходив в Лівий Берег на Морозова, сидів майже перед сценою, наслухався улюбленого, ще й на завершення на моє (!) прохання він виконав "Білу квітку" ... це було щось ...

А моя кохана котра була зі мною, подарила мені диск "Армія світла" з автографом (!) ...

un.known сказав...

В мене вона є, щоправда, без автографу :)

Додала до посту ще декілька пісень. Перша - з останнього альбому МП "Made in ЮА", решта дві - з альбому "Афродизіяки" (Мертвий півень ft. Віктор Морозов)

un.known сказав...

Згадалось... В нас тепер є також автограф. )

Місько Барбара подарував нам на весілля саме той "Made in ЮА" з побажанням довгого і щасливого спільного життя. )))

Дописати коментар