четвер, 27 листопада 2008 р.

Загадкове піаніно в американському лісі

 Крадіжка чи дивний жарт? Точно так міркує поліція в штаті Массачусетс. В лісі коло міста Гервіч було знайдено піаніно в дуже хорошому стані. Його знайшла випадкова перехожа, котра не перестає дивуватись. До того ж, перед піаніно стоїть мала лавка, ніби там  хтось готувався на ньому грати.

Поліціє стверджує, що піаніно Baldwin Acrosonic є непошкоджене. Сержант Адам Хаттон відразу розіслав інформацію про знахідку до всіх поліцейних дільниць в Кейп Код, стараючись знайти хоча б найменший слід, котрий би вів до вирішення таємниці піаніно. Про цей дивовижний випадок інформувала газета Cape Cod Times.

Розслідування поки що не принесло жодних заспокійливих результатів.  Один факт - таємниче піаніно має серійний номер 733746.  Піаніно стояло на кінці порохнявої дороги, недалеко від стежки для пішоходів, посередині заповідної території поблизу Кейп. 

Шість поліцейських мусило прикласти сили, аби змогли засунути піаніно до поліцейського вантажного авто. Вже тому приходить в голову думка, що піаніно в лісі - не є справою рук однієї людини. Деякі поліцейські жартували, що піаніно пішло в ліс саме, шукати своє коріння )

Є цілком можливо, що накінець ця справа залишиться невирішеною. Принаймі тамтешні поліцейські будуть мати можливість вдосконалювати свою музикальну майстерність. 

Джерело тут

А мені цікавий не спосіб, яким воно там опинилось, а мета. Хтось любить дешеву романтику,  без великих зусиль. А тут, здається, комусь прийшлось справді попрацювати... Хоча, можливо, все насправді набагато прозаічніше )))


Подібні дописи:



0 коментарі:

Дописати коментар