пʼятницю, 13 листопада 2009 р.

Мийка )

Дописую час від часу на один жіночий форум, де у великій пошанівці різного роду карми, віртуальні поцілунки та підвищення репутації. Тому, що я дописувачка лінива (та й не маю що написати про грудне годування чи вишивання), пишу вряди годи туди, де маю що сказати.

Та й потрапила мені на очі тема про посудомийні машини. Відповіла на декілька питань... і вже зо три дні спостерігаю ріст авторитету. ))))

Висновків декілька.

1) Людям нецікава твоя життєва позиція, якщо вона не стосується їх самих особисто.
2) Жінки не читають інструкцій (направду, я не є фахівцем з побутової техніки, і всю інформацію видобула з інструкції до моєї мийки).
3) Як це не сумно, жінки аніж би півгодини провели за читанням інструкції, краще будуть годину питатись у форумі, на котру кнопку тиснути (узагальнюю)...

Подібні дописи:



3 коментарі:

Анонім сказав...

***Дописую час від часу на один жіночий форум***

мене завжди дивувало, що роблять на "жіночих форумах" дві категорії жінок:
- незаміжні дівчата.
- розумні жінки.

незаміжні дівчата мали би бути на "чоловічих форумах", де б вони набиралися досвіду у спілкуванні з протилежною статтю.

а розумні жінки.
або я погано розумію, що означає "розумна жінка", або ж не розумію мотивів -- про що розумні жінка може говорити на сюсюкальному форумі? о_О

Анонім сказав...

***1, 2, 3***
на "жіночому форумі" людям узагалі не цікава нічия думка, вона є цікавою тільки в якості дзеркала "ось тоді комплімент, чекаю такого самого і від тебе", і "ну а якщо ти не відповіла компліментом, то отримай від мене мінус".

un.known сказав...

Хе... Якщо наслідувати жіночу логіку, то незаміжні дівчата доказують, що вони не дурніші за розумних жінок, а розумні жінки, що вони ще й заміж можуть вийти. )))

Якщо припустити, що я жінка бодай недурна, то я відповім - я переважно на жіночих форумах іронізую, і тішусь з реакцій разом з тими, хто іронію розуміє. )

Дописати коментар