вівторок, 20 липня 2010 р.

Теревеньки-теревасики...

Я навіть не пригадую, чи писала вже про мою одну з улюблених пір року. Не маються на увазі сезони, але короткі часові проміжки.

Наприклад, Різдво. Не через вихідні, але через атмосферу. Не знаю, як пояснити, а тому і не буду - буде така душевна мильна опера )))). Ще люблю кінець липня-початок травня, особлива природа, особливого кольору небо. Ще не вигоріле, не кольору зіпраного джинсу.

А ще люблю теревені. :)

Асоціюється з пустопорожнім таляпанням язиком, так воно й було задумано з самого початку теревенівок на Стрий.com.ua, колись формальна спроба, тепер - час, котрим тішаться і мами, і діти.

Певне, кобітам час від часу треба вибиратись десь без чоловіків. Аби заскучити за ними. :)

Хмарку позитиву можете подивитись у хмарці фото. Позаминулого року, правда, бо минулого я чогось вирішила знимкувати все на камеру. Фото стрибків у висоту - то взагалі бомбастичне. Цього року повторимо. )

А ще цього року буде у Славському, де ми теревенимо, рокфест. Тре пити яйка, аби не було так, як минулого рокфесту (зірвала голос і два дні говорили тільки після шампанського) ))))

Подібні дописи:



4 коментарі:

Анонім сказав...

Також збираюсь на рокфест ... вперше ;-))) Вже стільки чула і фоток море передивилась, а вибратись ніяк не виходить. Можливо,десь там перетнемось ... буду орієнтуватись на гучні співи ;-)))

un.known сказав...

Іріс, то ж чудово! В п!ятницю, перед Будинком культури у Славському буде Facebook Party, приєднуйтесь!

Анонім сказав...

Я б з задоволенням, та скоріш за все, ми приїдем в суботу вранці ;-(((

un.known сказав...

Не біда. )

Я думаю,все одно впізнаємось, коло малої сцени - точно.

Дописати коментар